top of page
Odaia cu podoabe-21.jpg

Termeni și condiții

Reguli generale

Compania care administrează site-ul www.odaiacupodoabe.ro este ODAIA CU PODOABE S.R.L., având codul unic de înregistrare 41053789 și înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J7/400/02.05.2019.
Plasarea unei comenzi către www.odaiacupodoabe.ro implică acordul dumneavoastră cu termenii si condițiile site-ului.

Termenii și condițiile de mai jos se referă la cumparaturile, comenzile efectuate în cadrul magazinului online. Pentru a avea toate informațiile legate de condițiile comezii și livrării unui produs de pe www.odaiacupodoabe.ro, vă rugam să citiți cu atenție cele de mai jos. În cazul în care aveți intrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0756235835 sau email: 
 odaiacupodoabe@gmail.com.

Termenii și condițiile din prezent conțin regulile unei comenzi valabile, condițiile contractuale de bază al unui eventual contract intervenit între Vânzător și Cumpărător. Totodată, acești termeni și condiții guvernează răspunderea societații care administrează magazinul online, legată de funcționarea paginii web. Sunt valabile exclusiv acești termeni și condiții, și orice alte clauze devin nule, cu excepția cazului în care modificarea a fost anunțată în prealabil sau în cazul în care acesta s-a facut în scris.

Societatea care administrează magazinul virtual www.odaiacupodoabe.ro, în anumite cazuri are dreptul la modificarea termenilor și condițiilor, astfel vă recomandăm, ca înainte de fiecare cumparare, să citiți Termenii și condițiile afișate pe site. Aceste modificări sunt valabile de la data publicării lor pe site și nu pot fi aplicate la contractele încheiate anterior. Pentru fiecare comandă efectuată pe site, sunt valabile termenii și condițiile în vigoare la data efectuării comenzii. În cazul unei comenzi valide, dumneavoastră acceptați fără excepție toți termenii și condițiile prezentate aici. În cazul utilizării paginii web, dumneavoastră acceptați să respectați Termenii și condițiile enumerate aici, la fel ca regulamentul de utilizare, prin completarea și trimiterea comenzii ce apare pe www.odaiacupodoabe.ro.

Cumpărătorul comandă concomitent produsele care figurează în magazinul online, și răspunde pentru corectutudinea datelor furnizate de el. Adresa de e-mail sau numărul de telefon indicat greșit atrage după sine neîndeplinirea comenzii, dat fiind faptul că Vânzătorul nu poate contacta Cumpărătorul.

bottom of page