top of page
proaspat-01.png
Personalizează cadoul pentru povestea ta de Crăciun

În această perioadă recomandăm plasarea comenzilor cu 10 - 14 zile înainte.

Răsfoiește colectia cadourilor
pentru copii

Poți alege din modelele de mai jos sau le poți personaliza cu figurină, personaje animate, nume, dulciuri, jucării sau orice altă idee îți zburdă prin minte.

Alexandra Dubei

"Iubesc și apreciez oamenii talentati, care sunt atenti până la ultimul detaliu, la ambalaj și la finisaje. Datorită Adelinei am bucurat multi prieteni  (chiar și peste hotare) și fără niciun fel de modestie, cadourile oferite au fost mereu unice și cele mai apreciate."

Alexandra Berezoschi

“Multumim, Odaia cu podoabe pentru cadoul deosebit! O incredibilă atentie la detalii, talent și seriozitate. Recomand cu multă căldură.”

Mădălina Romașcanu

“Odaia cu podoabe m-a salvat de nenumărate ori când voiam un cadou util, dar cu personalitate. Am colaborat foarte fain cu Adelina. Uneori știam ce vreau, alteori aveam detalii minime. De fiecare dată, Adelina mi-a venit în ajutor cu idei creative și poate realiza o capodoperă de la o idee basic.”
Cele mai frecvente întrebări

În câte zile este gata o comandă?

De regulă o comandă este gata de expediere în 4-7 zile lucrătoare, la care se vor adăuga 1-2 zile pentru transport. În perioadele aglomerate (de Crăciun, 8 martie și Paște) vă recomandăm să ne scrieți sau să plasați comanda pe site înainte cu aproximativ 2 săptămâni.

Care este pretul unei căni personalizate

Pretul unei căni cu figurină simplă începe de la 75 de lei. Prețul crește în funcție de ce elemente și detalii suplimentare îți dorești. De exemplu: fundal pictat, elemente tematice care țin de job, pasiuni, personaje etc. Vezi în descrierea fiecărui produs ce include prețul afișat. Sau trimite-ne un mesaj pe chat, Facebook, Instagram, What`s App sau TikTok cu ce model ți-ai dori.

decorative element
Citește cel mai nou articol din blog
decorative element
Scrie-ne un mesaj

Dacă ai întrebări legate de cum să plasezi o comandă personalizată sau orice altă neclaritate, te încurajăm să ne scrii un mesaj. 

0756.235.835

  • TikTok-01
  • Instagram-01
  • Facebook-01
  • pinterest-01
Odaia cu podoabe-7.jpg
bottom of page