top of page

Cum îmi pot personaliza cadoul?

Actualizată în: 18 sept. 2023

În atelierul din Odaie orice idee poate fi modelată așa cum îți dorești. De la popularele căni, până la seturi de tacâmuri, borcane, rame foto, accesorii, căsuțe felinar, figurine pentru tort și idei pentru nuntă și botez.

Deoarece cuvântul „orice„ poate să inspire entuziasm pe cât poate să trezească întrebări precum „de unde să încep și ce aș putea alege?”, am decis să conturăm un pic procesul, pentru ca mai apoi tu să îl colorezi cum îți place.

Am împărțit personalizarea în 2 categorii (dă click pe secțiunea la care vrei să ajungi):

Figurină

Figurina


1. Modelul clasic

Figurina în întregime sau tip bust cu postura obișnuită (vezi pozele de mai jos). Pentru acest model, pozele pe care le trimiți (cu persoana căreia vrei să-i dăruiești cadoul) sunt ca sursă de inspirație. Mai precis, vom avea grijă să modelăm trăsăturile feței cât mai aproape de adevăr și detalii precum: culoarea părului, a ochilor, cum își aranjează părul, care este stilul vestimentar.




2. Modelul recreat după poză

Pentru acest model reproducem figurina/figurinele cît mai aproape de poza pe care ai trimis-o. De la postura corpului, expresia feței, îmbrăcăminte, accesorii, chiar și fundalul sau obiectele din jur. Iar dacă dorești ceva modificar față de poza pe care ai trimis-o, poate îmbrăcămintea, părul sau orice alt detaliu, scrie-ne completările tale.






3. Model narativ

Cel mai neconvențional, nu există reguli, doar imaginație și povești.

Pentru acest model, figurinele sunt modelate după povestea ta, de exemplu: „Un iaz cu nuferi și iarbă de jur împrejur. O undiță cu un pește pe malul iazului, tatăl care aleargă în grabă după cei 2 copii.„







Sau „Colega noastră este foarte cochetă, îi place mult să călătorească și este pasionată de shopping. Mi-ar plăcea ca fundalul să fie pictat, ea să fie pe un drum pietruit, în jurul ei magazinele Louis Vuitton, Gucci și Saint Laurent. Iar ea să aibă în mână o poșetă și câteva sacoșe de cumpărături.”





Toate ideile de mai sus sunt rezumate de noi în câteva propoziții pentru a fi mai concrete și descriptive, însă de obicei povestea o creăm împreună. Tu ne spui ce îi place sau dacă ai văzut ceva ce îl reprezintă, iar noi putem veni în completarea ideii. De obicei trimitem câteva ilustrații ca reper.

De exemplu: „Colegul nostru este specialist în comunicare. Creează conținut pentru Facebook și Instagram, este pasionat de scrierea creativă și îi place să afle noutățile din diferite ziare online. De asemenea, s-a bucurat de curând de o vacanță în Franța cu soția lui și îi place să poarte șosete colorate”


Modelul final /Ilustrația după care ne-am ghidat



4. Personaje

De la Elsa, Mickey Mouse, Ariel, SpiderMan, Batman, Harry Potter până la ilustrații cu animăluțe toate pot fi modelate pe cadoul tău handmade.




Tematica


1. Elemente tematice

Decorațiunile din jurul figurinei le putem stabili împreună, în funcție de hobby-uri, pasiuni, job, animale de companie etc. Fie ne trimiți tu o poză cu ce ți-ai dori să modelăm, fie căutăm noi ilustrații, iar mai apoi tu alegi ce se potrivește.




2. Fundal pictat

De la un simplu rotund care să evidențieze personajul principal, detalii pictate care să contureze mișcarea până la peisaje generice sau peisaje inspirate din poze.





3. Mesaje

Pentru mesaje scurte sau nume poți alege ca literele să fie din pastă polimerică, dar de asemenea poți alege varianta pictată. Aici depinde mult și de cât spațiu de lucru avem, de obicei varianta pictată este mai subtilă și se integrează mai ușor în design. Dar ca și celelalte detalii, le stabilim împreună.




Unde ne poti scrie comanda ta personalizată


  • În chat-ul din dreapta

  • Pe pagina de Facebook, Instagram sau TikTok

  • Sau dacă îți dorești să modifici un produs de pe site, ne poți scrie în secțiunea „Modificări„ pe care o găsești pe pagina produsului, iar mai jos poți încărca poze.


Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page